Frituur De Buntzak - Lommel

Adres:
Buntstraat 105, 3920 Lommel
Ma: gesloten
Di - zo: 16u - 21u

Bezocht op: 25/06/17

Voor ons 6e bezoek aan een Limburgse frituur trekken we naar De Buntzak in Lommel (noordwesten van de provincie Limburg). De frituur ligt niet in het centrum, maar eerder in de richting van het aangrenzende Overpelt. Voor wie met de auto komt: schuin aan de overkant van de frituur is er voldoende parkeerplaats voorzien. De diehards kunnen zich natuurlijk ook op de oprit parkeren, dan moet je slechts 2 in plaats van de dodelijk vermoeiende 10 meter wandelen.

Stoofvlees, goulash, videe, balletjes in tomatensaus en spaghetti worden hier in huis gemaakt. Je kan ook een half haantje bestellen, zonder (€ 6,50) of met currysaus (€ 7,50). Op zaterdag kunnen de Bicky-liefhebbers zich gelukkig prijzen: een Bicky Burger kost je dan maar € 2,50. Alle andere acties staan vermeld op de display in de frituur of op de Facebookpagina van De Buntzak.

We krijgen elk een stevige puntzak met iets dikkere, maar zeer smakelijke frietjes. Ze zijn mooi gebakken, liggen niet zwaar op de maag en de porties zijn zeker niet te klein. De Bicky is een Bicky Crispy, maar deze wordt wel tussen het juiste broodje gegeven. Hier en daar serveren ze de hamburger in een veel te klein broodje, wat er best onhandig uitziet. Er valt weinig tot niets op de hamburger aan te merken; de garnituur is compleet en de hamburger smaakt zoals het hoort. Goede punten voor De Buntzak dus.

Kleintje: € 2,00
Mayo: € 0,70
Bicky: € 3,00

= € 5,70


Pluspunten: grote porties, gratis Wi-Fi
Minpunten: enkele bereidingen staan niet geprijsd op het bord (klein detail)

Capaciteit: 12 binnen, 24 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: mix van dierlijk en plantaardig vet

Frietjes: 4,5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 5/5

Totaalscore: 18/20

Frituur De Buntzak - Lommel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x