Frituur De Tril - Heusden

Adres:
Halstraat 161/1, 3550 Heusden
Ma - wo: 11u30 - 13u30 en 16u - 21u
Do en za: gesloten
Vr en zo: 11u30 - 13u30 en 16u - 21u

Bezocht op: 12/05/17

Frituur De Tril in Heusden bestaat nog maar 2 jaar en wordt uitgebaat door het jonge koppel Michael en Anke. Het is een populaire zaak in de streek, maar ook een die je best niet probeert te overvallen, want blijkbaar weet friturist Michael wel van aanpakken. Het volledige relaas kan je hier lezen. Wij hebben uiteraard de beste bedoelingen en komen gewoon onze honger stillen. De frituur bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw, naast het café met dezelfde naam.

Het aanbod bestaat uit klassieke frituursnacks, broodjes en hamburgers. Je kan bij De Tril je Bicky Burger een touch of bacon geven, wat betekent dat Bicky- en spekliefhebbers hun natte droom in vervulling zien gaan. Ik hou het vandaag maar braafjes op de gewone Bicky Burger, het is zo al gek genoeg.

De porties zijn hier niet overdreven groot, maar wel voldoende. Mijn frieten zijn mooi goudgeel van kleur en krokant. Hier wordt in rundervet gebakken, maar de frieten liggen niet zwaar op de maag (wat wel eens voorkomt). De Bicky Burger is tiptop in orde, waarvoor mijn oprechte complimenten. We wensen de jonge uitbaters veel succes toe met hun zaak.

Kleintje: € 2,10
Mayo: € 0,70
Bicky: € 3,10

= € 5,90


Pluspunten: grote porties, gratis Wi-Fi
Minpunten: enkele bereidingen staan niet geprijsd op het bord (klein detail)

Capaciteit: 9 binnen, 12 buiten
Betalen met Bancontact: nee
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 4,5/5
Service: 4/5
Keuzemogelijkheid: 4/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 17/20

Frituur De Tril - Heusden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x