Frituur Mullerhof - Kinrooi

Adres:
Weertersteenweg 343, 3640 Kinrooi
Ma - di: gesloten
Wo: 11u30 - 13u30 en 17u - 21u
Do: 17u - 21u
Vr - za: 11u30 - 13u30 en 17u - 21u
Zo: 11u30 - 21u30

Bezocht op: 16/04/17

Op Paaszondag trokken we naar het verre Kinrooi in het noordoosten van de provincie Limburg. Eindbestemming: Frituur Mullerhof, op een kilometer van de grens met Nederland. Het is een modern ingerichte frituur, waar de bediening in een heerlijk sappig Limburgs dialect praat. Ons laatste bezoek aan een Limburgse frituur dateerde al van 19 februari, dus bij dezen: beste Limburgers, het spijt ons vreselijk!

Bij Frituur Mullerhof kan de keuze blijkbaar niet groot genoeg zijn. Zo heb je o.a. 5 categorieën hamburgers, broodjes, pastagerechten, schotels, salades en zelfs huisgemaakt roomijs. Het volledige aanbod vind je terug op hun website. Waarschuwing: niet voor hongergevoelige magen. Deze keer geen Bicky Burger, maar een suggestie van het huis: de Beef In Paradise Burger. Die bestaat uit Angus rundvlees, cheddar, Bicky uitjes, ijsbergsla, zongedroogde tomaatjes en cocktailsaus (naar eigen keuze).

De hamburger is met zorg bereid en wordt dan ook met veel smaak opgegeten. Wel lopen de zongedroogde tomaatjes een beetje verloren tussen de andere ingrediënten; je verwacht ze eerder tussen een zuiders geïnspireerde hamburger. De frietjes zijn wat steviger dan bij de doorsnee frituur, maar wel lekker krokant gebakken. Qua smaak zijn ze ook best oké. Als afsluiter bestel ik nog een bolletje huisgemaakt aardbei-ijs in een potje (€ 1,5). Het ijs is lekker romig van structuur en zeker zoet genoeg.

Was het de verre verplaatsing waard? Absoluut.

Kleintje: € 1,90
Mayo: € 0,80
Beef In Paradise Burger: € 5,95

= € 8,55


Pluspunten: groot aanbod, veel zitplaatsen, veel hamburgers
Minpunten: hier en daar harde frietpuntjes in het bakje

Capaciteit: 35 binnen, 32 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 4/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 18/20

Frituur Mullerhof - Kinrooi

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x