Frituur Pomm'Z - Kortessem

Adres:
Dorpsstraat 2, 3720 Kortessem
Ma/di/zo: 17u - 21u
Wo - vr: 11u30 - 13u30 en 17u - 21u30
Za: 17u - 21u30

Bezocht op: 05/08/18

Op aanraden van enkele Twitteraars bezoeken we Frituur Pomm'Z in de Haspengouwse Fruitstreek. Voor de mensen die minder aanleg hebben voor aardrijkskunde: Kortessem situeert zich tussen Hasselt en Tongeren in de provincie Limburg. Tip: zeker nooit 'Dé Limburg zeggen', want dit horen ze daar absoluut niet graag. Bon, terug over naar de frituur zelf. De zaak wordt al 16 jaar lang en 7 dagen op 7 uitgebaat door Serge en zijn vrouw Patricia. Bij Pomm'z gebruikt men Agria-aardappelen voor de frietjes, die men vervolgens in rundsvet bakt.

De bereidingen van het huis zijn stoofvlees, goulash, videe en bouletjes Stroganoff. Je hebt voor de rest de keuze uit een uitgebreid gamma frituursnacks, koude en warme broodjes, hamburgers en koude schotels. Het aanbod is dus al zeker goed in orde, voor een overzicht: klik hier. De prijs van de standaardbestelling komt neer op € 7,30.

Na een normale wachttijd krijgen we een mooie portie krokante frieten voorgeschoteld. Ze zijn goed gebakken en hebben een aangename smaak. Het broodje bij de Bicky Burger is iets groter dan het normale formaat, maar de burger is voor de rest correct bereid en volledig qua garnituur. Frituur Pomm'z heeft bij deze onze test zeer degelijk doorstaan.

Kleintje: € 2,70
Mayo: € 1,00
Bicky: € 3,60

= € 7,30


Pluspunten: gratis wifi, evenwichtig aanbod
Minpunten: ietsje prijziger dan de gemiddelde frituur

Capaciteit: 28 binnen + kinderhoek
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 4,5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 18/20

Frituur Pomm'Z - Kortessem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x