Fritz - Tessenderlo

Adres:
Diesterstraat 152, 3980 Tessenderlo
Ma: gesloten
Di - zo: 11u30 - 13u30 en 16u - 21u

Bezocht op: 14/01/18

Vandaag is het eerste etappe van onze Freeze or Fries-ronde. We laten de grootsteden even voor wat we zijn en bezoeken 10 weken lang frituren in kleinere steden en gemeenten. We belanden bij Fritz in het Limburgse Tessenderlo, dat tussen het Antwerpse Westerlo en Beringen ligt. De frituur ligt op de hoek van de Diesterstraat en de Molenstraat, parkeerplaats vind je voor de deur.

De zaak scoort al zeker en vast met het ruime aanbod: 7 Bicky's, 11 hamburgers (€ 3,20 - € 5,50), koude/warme broodjes, slaatjes, vegetarische opties en zeer veel vleessnacks. Niet onbelangrijk voor de mensen die glutengevoelig zijn: de frikandel is glutenvrij. Tenslotte zie ik ook nog warme gerechten op het menu staan, zoals stoofvlees, goulash, spaghetti en videe.

Bij Fritz krijg je iets dikkere frieten die in het goeie ouwe ossewit gebakken worden; ik blijf de typische geur ervan goddelijk vinden. De frieten zijn mooi van kleur en lekker van smaak, al heb ik ze graag net een klein tikkeltje krokanter. De Bicky Burger bevat de volledige garnituur, maar hij zou nog smakelijker zijn geweest als het broodje even was opgewarmd. Al bij al zijn dit geen grote mankementen en keren we tevreden terug huiswaarts. De puike score (zie onder) is dan ook verdiend.

Update 18/01: de uitbaters hebben inmiddels laten weten dat de broodjes voortaan opgewarmd worden. Dit valt enkel toe te juichen!

Kleintje: € 2,10
Mayo: € 0,80
Bicky: € 3,40

= € 6,30


Pluspunten: snelle bediening, ruim aanbod, wifi
Minpunten: koud hamburgerbroodje

Capaciteit: 14 binnen
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 4/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4/5

Totaalscore: 17,5/20

Fritz - Tessenderlo

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x