Iedereen Smult - Genk

Adres:
Winterslagstraat 32, 3600 Genk
Ma: 16u - 22u
Di - do: 11u30 - 22u
Vr - za: 11u30 - 23u
Zo: 11u30 - 22u

Bezocht op: 13/01/19

Het is een kille en regenachtige zondagavond wanneer we 'Iedereen Smult' in het verre en exotische Genk betreden. Deze gezellig ogende frituur bevindt zich in een winkelstraat, op korte afstand van het Stadsplein van Genk. Een goed pak friet en een lekker vlezeke vind ik ideaal comfort food in deze periode van het jaar, dus weg met de winterdip!

Op de zwarte muur aan de rechterkant vind je het menu van Iedereen Smult: je hebt er de keuze uit de vaste frituursnacks, lange broodjes, hamburgers en ook enkele salades. De bediening van de frituur is heel attent, zo merken we meermaals op. Een rondzwervende jas wordt terug aan de eigenaar bezorgd, lege tafels worden onmiddellijk schoongemaakt en bovendien wordt iedere klant zeer vriendelijk bediend. Ding, ding, ding. Er worden al meteen puntjes gescoord.

De Bicky Burger is voorzien van de correcte en volledige garnituur. Als Bicky-liefhebber merk je ook graag op dat men niet gierig is geweest met de gefrituurde ajuintjes; het heeft gesmaakt en goed gekraakt. Het kleine frietje is goed qua portiegrootte en van degelijke kwaliteit. Genk is vanuit Antwerpen een eindje rijden, maar we hadden allerminst spijt tijdens de terugrit.

Kleintje: € 2,80
Mayo: € 0,90
Pork Belly Burger: € 11,50

= € 15,20


Pluspunten: vriendelijke bediening, proper onderhouden zaak
Minpunten: in de buurt parkeren is lastig (uiteraard een externe factor)

Capaciteit: 28 binnen
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: mix van dierlijk en plantaardig vet

Frietjes: 4/5
Service: 5/5
Keuzemogelijkheid: 4/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 17,5/20

Iedereen Smult - Genk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x