't Vol Bekske - Tongerlo

Adres:
Keyartstraat 27a, 3960 Tongerlo
Ma - di: gesloten
Wo - do: 17u - 21u
Vr - za: 17u - 22u
Zo: 12u - 21u

Bezocht op: 25/02/18

Net voor de avonddrukte stappen we frituur 't Vol Bekske in Tongerlo binnen. Even ter verduidelijking: het is niet in het Antwerpse Tongerlo - bekend van de abdij en het bier - maar de deelgemeente van het beter bekende Bree. Bon, terug naar de frituur. Aan de muur links hangt een fotocollage van oude foto's van het kleine dorp. Deze komen tevens rechtstreeks uit het archief van de gemeente Bree. De uitbater is in Tongerlo geboren en toont hiermee zijn fierheid over zijn dorp. Aan de overkant zie je een collage van de dapperen die de befaamde Mc Tongerlo hebben opgegeten, een monster van een hamburger en naar verluidt de grootste van de Benelux.

Vandaag doen we helaas geen gekke dingen, dus wordt het de gewone standaardbestelling. Een kort overzicht van het aanbod: ronde broodjes (hamburgers), 9 Bicky's, hotdogs, lange broodjes, diverse koude en warme schotels en daarbovenop ook enkele glutenvrije snacks. We verwijzen je graag naar de online prijslijst voor het volledige aanbod.

Na een vrij correcte wachttijd storten we ons op de frietjes. Die zijn goed gebakken, mooi van kleur en hebben een goede beet. Tot mijn grote tevredenheid is de garnituur van de Bicky Burger niet alleen compleet, maar werd er zeker niet zuinig omgesprongen met het beleg. Veel saus, nog meer Bicky-uitjes en voor de verandering eens meer dan 2 of 3 schijfjes cucumb salad. De prijs-kwaliteitsverhouding is hier zeker dik in orde.

Kleintje: € 2,20
Mayo: € 0,60
Bicky: € 3,20

= € 6,00


Pluspunten: vriendelijke bediening, Bicky Burger met veel garnituur, glutenvrij aanbod
Minpunten: de prijslijst op hun website verschilt van de folder in de frituur (= de juiste versie)

Capaciteit: 25 binnen, 32 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 4/5
Service: 5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 18/20

't Vol Bekske - Tongerlo

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x