Emily's - Gent

Adres:
Zwijnaardsesteenweg 153, 9000 Gent
Ma - di: gesloten
Wo - vr: 17u - 21u30
Za - zo: gesloten

Bezocht op: 29/11/16

Blogster Céline raadde me via Facebook deze frituur aan, het is namelijk haar favoriet. Emily's bevindt zich op zo'n 200 meter van het Citadelpark en Campus Ledeganck van UGent. Het interieur oogt modern, met zitplaats voor 35 personen. Goed nieuws voor de vegetariërs: er staan 11 vegetarische frituursnacks (en 1 veggieburger) op de kaart. Ook interessant voor de hamburgerliefhebbers onder ons; je hebt de keuze uit maar liefst 17 verschillende burgers.

Wanneer je je bestelling doorgegeven en betaald hebt, krijg je een draadloze buzzer die aangeeft wanneer je bestelling klaar is. Toen mijn apparaatje afging, hoefde ik niet eens naar de toog te gaan. De uitbater was namelijk zo vriendelijk om mijn bestelling tot aan mijn tafeltje te brengen.

De frietjes zijn een klein tikkeltje dunner dan bij de gemiddelde frituur, maar correct gebakken en echt lekker van smaak. Ook op de Bicky Burger valt niets aan te merken. Hier betaal ik maar al te graag € 5,90 voor, wat in mijn ogen zeker niet overdreven is. Met een score van 18 op 20 is dit de beste zaak die ik tot dusver heb bezocht. Benieuwd wat de toekomst nog zal brengen.

Kleintje: € 2,00Mayo: € 0,90Bicky: € 3,00

= € 5,90


Pluspunten: topfrieten, vriendelijke bediening, groot aantal zitplaatsen, gratis Wi-Fi
Minpunten: sommige vleessnacks zijn opvallend duurder dan elders

Capaciteit: 35 binnen
Betalen met Bancontact: ja

Frietjes: 4,5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 18/20

Emily's - Gent

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x