Frituur Aan De Kapel - Melsele

Adres:
Kapelstraat 10, 9120 Melsele
Ma - wo: gesloten
Do: 16u30 - 22u
Vr - za: 16u30 - 23u
Zo: 16u30 - 22u

Bezocht op: 24/04/19

Het heeft een tijdje geduurd vooraleer deze recensie eindelijk afgewerkt en gepubliceerd was. Onze excuses voor de vertraging, met drukke periodes op het werk (jup, dit is niet onze fulltime job!) en een nakende verhuis in zicht, is alles zo'n beetje verschoven. Op deze woensdagavond hadden we onze zinnen gezet op een portie friet met een lekkere hamburger, dus besloten we last minute om Frituur Aan De Kapel uit te testen. Het hoeft niet altijd op een zondag te gebeuren; routine is namelijk een dooddoener.

De zaak heeft een modern, fris intertieur en de volledige kaart staat keurig op grote krijtborden neergekalkt. Wat staat er zoal op het menu? Naast de gebruikelijke snacks heb je bij deze frituur ook diverse kroketten, huisgemaakte warme bereidingen, chef's sandwiches en 5 Black Angus beef burgers (specialiteit van het huis). We bestellen naast de gewone combinatie Bicky-friet ook een kaaskroket deluxe (€ 3,20) en de Bacon Burger (€ 8,20).

Bij Frituur Aan De Kapel worden de frieten in palmvet gebakken, goed nieuws dus voor de vegetariërs onder ons! De portiegrootte is zeker en vast in orde en de frieten zelf zijn mooi krokant gebakken. Over naar mijn stokpaardje, de Bicky Burger: over het algemeen zeer goed in orde, al had het broodje nog net iets krokanter mogen zijn. De verse Bacon Burger met spek, tomaat, rode ajuin en rucola is de grote winnaar van de avond. Het vlees werd perfect gebakken en de garnituur houdt het geheel van de eerste tot de laatste hap boeiend.

Kleintje: € 2,00Mayo: € 0,80Bicky: € 3,30

= € 6,00


Pluspunten: verzorgde frituur, goede porties, bier van de tap(!)
Minpunten: Bicky-broodje mocht net ietsje krokanter zijn

Capaciteit: 27 binnen
Betalen met Bancontact: nee
Frituurvet: plantaardig vet

Frietjes: 4,5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 18/20

Frituur Aan De Kapel - Melsele

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x