Frituur Conny & Franky - Sint-Niklaas

Adres:
Plezantstraat 325, 9100 Sint-Niklaas
Ma - wo: 17u - 22u
Vr - za: 17u - 0u00
Zo: 17u - 23u

Bezocht op: 01/07/18

Al 2 jaar op rij werd Frituur Conny & Franky via de wedstrijd van Het Nieuwsblad verkozen tot beste frituur van de stad Sint-Niklaas. Op Tripadvisor staat de zaak in de top 5 van de best beoordeelde restaurants (op 103), een paar jaar geleden stonden ze zelfs nog op nummer 1. Deze frituur vonden we wel spek voor onze bek, dus zakten we met hoge verwachtingen en met grote honger af naar Sinnekloas.

Het aanbod is bij Conny & Franky zeer interessant: naast gewone porties friet heb je ook de keuze uit een Julien of een Rombout, een Scallywag, een Friet Oorlog enzovoort. Daarnaast behoren huisgemaakte gerechten, salades, pulled pork, hamburgers en pita tot de keuzemogelijkheden. Enfin, je leest het: een heleboel om op te noemen. Een deel van hun menu kan je trouwens online raadplegen op de website van de frituur. Daarbovenop is er ook de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen via hun online bestelplatform. In deze tijden kunnen we alleen maar toejuichen dat steeds meer en meer frituren hier gebruik van maken.

Ik bestel de klassieke Billy Burger, deze bestaat uit: cheddar, sla, tomaat, ketchup, gebakken ajuin, bacon, rundvlees en gepekelde komkommer tussen een krokant broodje met sesamzaadjes. Deze hamburger is er eentje om duimen en vingers bij af te likken, hier komt een mens graag voor terug. De frieten zijn lekker krokant gebakken, heerlijk van smaak en mooi van kleur. Ze krijgen dan ook de hoogte score die we kunnen geven; daar moest echt niet lang over nagedacht worden. De huisgemaakte tartaar kan ons ook allebei bekoren. Het was met andere woorden tiptop in orde.

Om af te sluiten maken we graag onze welgemeende complimenten over aan de eigenaars en hun voltallig personeel. Dit was veruit ons beste frituurbezoek van de afgelopen 3 maanden.

Kleintje: € 2,50Tartaar: € 0,90Billy Burger: € 6,90

= € 10,30


Pluspunten: uitstekende frieten, glutenvrije en vegetarische/veganistische snacks
Minpunten: frituurzaligheden leiden mogelijk tot halve indigesties ;-)

Capaciteit: 24 binnen, 22 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 19/20

Frituur Conny & Franky - Sint-Niklaas

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x