Frituur Danny - Gent

Adres:
Brugsesteenweg 328, 9000 Gent
Ma: gesloten
Di - do: 11u30 - 13u30 en 17u - 22u30
Vr - za: 11u30 - 13u30 en 17u - 23u
Zo: 17u - 22u

Bezocht op: 28/02/17

Frituur Danny ligt in de Gentse wijk Mariakerke en is een populaire frituur in dit deel van de stad. Habitués prijzen de spontaniteit van de uitbaters, de frieten (uiteraard) en de gematigde prijzen. Het is de laatste dag van februari wanneer ik mijn bezoekje aan deze Gentse frituur plan. De zaak ligt een klein eindje buiten het stadscentrum, in een wat rustigere buitenwijk. Nog voor de rolluiken omhoog gaan, staan er al enkele klanten buiten te wachten. Dat is een goed teken.

Het aanbod in deze frituur is meer dan oké. Voor de liefhebbers van kaaskroketten: je kan hier kiezen uit 4 soorten. Er zijn naast frituursnacks ook belegde broodjes, croques en koude schotels te verkrijgen. Na enkele minuutjes wachten is mijn bestelling klaar. Mijn bakje met frieten is goed gevuld en vanboven ligt een royale kwak mayonaise. De frieten hebben een aparte smaak omdat ze in gemengd vet gebakken worden. Voor mij hadden ze gerust wat langer in het vet mogen liggen. De Bicky Burger is nagenoeg perfect, wat me ook zeer tevreden stemt.

Al bij al kan ik besluiten dat Frituur Danny zijn goede reputatie eer heeft aangedaan. De bijhorende score is dan ook verdiend. Heb je opmerkingen of suggesties? Laat het dan gerust weten op onze Facebookpagina! We houden graag rekening met jullie commentaren.

Kleintje: € 2,10Mayo: € 0,70Bicky: € 2,90

= € 5,70


Pluspunten: efficiënte bediening, proper sanitair
Minpunten: frietjes mochten iets harder gebakken zijn

Capaciteit: 40 binnen, 20 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: mix van dierlijk en plantaardig vet

Frietjes: 4/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 17,5/20

Frituur Danny - Gent

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x