Frituur Terlicht - Kerksken

Adres:
Terlicht 20, 9451 Kerksken
Ma - vr: 11u30 - 13u30 en 17u - 22u
Za: gesloten
Zo: 17u - 22u

Bezocht op: 21/10/18

Sinds 2011 serveert men bij Frituur Terlicht dagelijks verse frietjes aan de mensen uit de streek. Na wat onderzoek blijkt dat klanten vooral de porties, netheid en snelle bediening van Frituur Terlicht appreciëren. De zaak (met privéparking) bevindt zich op nummer 20 van de gelijknamige baan te Kerksken, een deelgemeente van Haaltert. Waar is dat ergens? Wel, dat is in de Denderstreek, tussen Aalst en Ninove.

Het aanbod omvat een ruim assortiment aan frituursnacks, hamburgers en warme bereidingen zoals balletjes in tomatensaus, goulash en stoofvlees. De menukaart (zonder prijzen) kan je overigens hier bekijken op de website van Frituur Terlicht. Wanneer we onze bestelling plaatsen is er een normale zondagavonddrukte, waarbij we zeker niet lang hoeven te wachten.

Wel, het eerste dat we kunnen vaststellen is dat de porties zeker niet van de kleinsten zijn. Integendeel, het lijkt eerder op een dubbele portie. Het is dus quasi onmogelijk om met honger deze frituur buiten te stappen. De frietjes hebben een aparte smaak, de samenstelling van het gebruikte frituurvet is echter een goedbewaard geheim. We kunnen dus enkel raden. Het enige jammere is dat de frietjes na enkele minuten hun knapperigheid al verloren. De Bicky Crispy is dik in orde: voldoende saus, een warm broodje en veel cucumb salad.

Het verdict is zeker en vast positief. De enthousiaste reacties over de portiegroottes, de bediening en de netheid waren allerminst gelogen. Frituur Terlicht is absoluut een waardevolle toevoeging aan deze website.

Kleintje: € 2,50Tartaar: € 1,50Bicky Crispy: € 3,50

= € 7,50


Pluspunten: heel grote porties, vlotte bediening
Minpunten: de frietjes verloren snel wat van hun knapperigheid

Capaciteit: 24 binnen, 24 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: geheime samenstelling

Frietjes: 4/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 17,5/20

Frituur Terlicht - Kerksken

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x