De Frietwagon - Halle

Adres:
Vandepeereboomstraat 180, 1500 Halle
Ma: gesloten
Di: 12u - 13u30 en 17u - 22u
Wo - vr: 11u30 - 13u30 en 17u - 22u
Za - zo: 17u30 - 22u

Bezocht op: 15/12/19

Vandaag trekken we naar de regio ten zuidwesten van Brussel, meerbepaald Halle. Bij aankomst wordt meteen duidelijk waar de naam van de frituur naar verwijst; De Frietwagon bevindt zich dan ook - je raadt het al - tegenover het station. Aan de overkant van de straat is er (in ons geval 's avonds) voldoende parkeergelegenheid. Eenmaal binnen in De Frietwagon kom je meteen uit op de propere, moderne toog met daarachter een overzichtelijke display.

Bij het bekijken van het menu trekken de 7 huisgemaakte hamburgers meteen de aandacht. Daarnaast zijn de verschillende menu's en combinaties van gerechten met friet best interessant samengesteld. Op de website van de frituur kan je het volledige menu raadplegen en bovendien ook online je bestelling plaatsen. Dat meer en meer frituren ook een online platform beschikbaar stellen voor hun klanten, zien we absoluut als een pluspunt. Het is achteraan wat gezellig dicht op elkaar zitten, maar dat stoort eigenlijk niet.

Over de Buffalo burger zijn we het allebei meteen eens: het is een topper van formaat. De burger bestaat uit sappig rundvlees met rode ajuin, sla, cheddar en spek in een passend wit broodje. Daarbij wordt ook voldoende licht pikante hamburgersaus gegeven, die maakt het geheel mooi rond zodat je telkens nog een hap wilt nemen. De frietjes hebben een mooie textuur en zijn lekker smeuïg vanbinnen. Voor ons was een kleintje voldoende, maar de grote eters nemen misschien best een maatje groter.

Kleintje: € 2,30
Mayo: € 0,80
Buffalo Burger: € 8,50

= € 11,60


Pluspunten: mooi gebakken frietjes, huisgemaakte specialiteiten
Minpunten: minder geschikt voor grote groepen (voor de verbouwingen)

Capaciteit: 16 binnen (voor de verbouwingen)
Betalen met Bancontact: ja

Frietjes: 4,5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4/5

Totaalscore: 17/20

De Frietwagon - Halle

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x