De Pitstop - Liedekerke

Adres:
Affligemsestraat 447, 1170 Liedekerke
Ma: 17u - 21u
Di: gesloten
Wo - do: 17u - 21u
Vr: 17u - 22u
Za - zo: 17u - 21u

Bezocht op: 22/04/18

Op korte tijd ontving ik tweemaal via mail een verzoek om Friethuis De Pitstop te bezoeken. Na wat puzzelwerk geraakte de frituur uiteindelijk in de planning en de rest kan je al raden. De Pitstop ligt in Liedekerke, een gemeente in het stukje Vlaams-Brabant ten westen van Brussel. Het grenst onder meer aan Affligem, Ternat en het Oost-Vlaamse Denderleeuw. Meer interessante info kunnen we helaas niet geven, dus gaan we misschien beter ineens naar de bespreking van de frituur?

Je kan (mits wat geluk) je auto voor de deur parkeren, of anders aan de overkant van de baan. De zitplaatsen binnen bevinden zich op de 1e verdieping, voorts beschikt de zaak ook over een klein terrasje aan de voorkant van het gebouw. Naast de gebruikelijke frituursnacks biedt Friethuis De Pitstop ook homemade hamburgers op de grill aan, iets dat ik moeilijk kan weigeren.

De Royal Cheese bevat 4 soorten kaas, sappig hamburgervlees, ijsbergsla, rode ajuin en een groen pepertje. Het is een smakelijk en niet te zwaar geheel, al mocht er wat mij betreft wat meer saus tussen zitten. Tot slot zijn de frietjes ook best oké, wat resulteert in een meer dan behoorlijke totaalscore (zie onderaan).

Kleintje: € 2,30
Mayo: € 0,80
Royal Cheese: € 5,50

= € 8,60


Pluspunten: mooi hamburgeraanbod, hygiëne
Minpunten: binnen kan het wat krapjes aanschuiven zijn

Capaciteit: 8 binnen, 8 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: plantaardig vet

Frietjes: 4/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4/5

Totaalscore: 17/20

De Pitstop - Liedekerke

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x