Frituur J&S - Holsbeek

Adres:
Nobelberg 4b, 3220 Holsbeek
Ma - di: gesloten
Wo - do: 16u30 - 21u
Vr: 11u30 - 13u30 en 16u30 - 21u
Za - zo: 16u30 - 21u

Bezocht op: 04/03/18

Net na de nieuwjaarsperiode kregen we Frituur J&S als suggestie binnen. Op dat moment waren we toevallig de planning aan het vastleggen voor het begin van 2018, dus hey, waarom niet? Na een met zondagsrijders gevuld autoritje langs Brussel en Leuven belanden we uiteindelijk heelhuids in de gemeente Holsbeek. Voor wie niet van de streek is: Holsbeek ligt tussen Leuven en Aarschot. Frituur J&S (Jan en Stef) bestaat nog maar sinds juli 2017 en bevindt zich in het pand waar vroeger het Belfius-kantoor gevestigd was.

In deze zaak worden de frietjes in een puntzak geserveerd, wat ons al heel gelukkig maakt. De portiegrootte is zeker in orde en ook de smaak van de frietjes kan ons ten zeerste bekoren. Een goeie tip: kom niet met een klein hongertje, want de porties zijn meer dan voldoende. We zijn zelf geen kleine eters, maar uiteindelijk moesten we toch met veel pijn in het hart een deel van de frietjes laten liggen. Het broodje van de Bicky Cheese is goed getoast en de hamburger is rijkelijk voorzien van garnituur.

Over naar de extraatjes! De stoofvleessaus (€ 2,50) valt duidelijk in de smaak, hij bevat voldoende stukjes vlees en is aangenaam afgekruid. De verse garnaalkroket met garnituur (€ 6) wordt ook met veel smaak opgegeten. Opgelet, de verse is tweemaal zo duur als de gewone, maar dat werd bij de bestelling ook uitdrukkelijk vermeld. Het is een miezerige zondag, dan mag een mens zich al eens laten gaan hé?

Kleintje: € 2,00
Mayo: € 0,90
Bicky Cheese: € 3,30

= € 6,20


Pluspunten: zeer gulle porties, goede Bicky Burger
Minpunten: beperkt qua zitplaatsen binnen

Capaciteit: 12 binnen
Betalen met Bancontact: nee
Frituurvet: mix van dierlijk en plantaardig vet

Frietjes: 4,5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 17,5/20

Frituur J&S - Holsbeek

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x