Frituur Meander - Huldenberg

Adres:
Ma en wo:16u30 - 21u
Elzasstraat 13, 3040 Huldenberg

Wo - do: 12u - 13u30 en 17u - 21u


Vr: 12u - 13u30 en 17u - 21u

Za - zo: 17u - 21u

Bezocht op: 17/10/21

De bestemming van vandaag: Frituur Meander te huldenberg, in de Brabantse Druivenstreek. Huldenberg bevindt zich naast Overijse, in de driehoek Brussel-Leuven-Waver. Vanuit Antwerpen was het voor ons een kwestie van eventjes de halve Brusselse ring te nemen, maar in al ons enthousiasme compleet vergeten dat daar sinds vorig jaar een beperking van 100 km/u geldt. Uiteraard hadden we prijs en viel er 2 weken later een niet zo'n leuke brief in de brievenbus. De minder oplettende frietliefhebber is bij deze gewaarschuwd.

Parkeren kan je achter de frituur, de ingang van Frituur Meander bevindt zich niet aan de straatzijde, maar aan de zijkant van het gebouw. Lijkt op zich een detail, maar het kan een nieuwe klant een vrij gênant moment aan het raam besparen. Bestellen kan je zowel aan de toog of - wanneer het wat drukker is - aan de bestelzuil rechts van de ingang. Het aanbod van de frituur is vrij uitgebreid, met een behoorlijk assortiment vegetarische snacks! De volledige menukaart van Frituur Meander is te raadplegen op de online bestelpagina.

Het vet waarin de frietjes gebakken worden, is een mix van 20% dierlijk en 80% plantaardig vet. Hierdoor is de friet lekker krokant, maar wel met dat lekker vleugje aroma van dierlijk vet. De frietjes zijn vanbinnen ook lekker romig. Voor ons is een kleintje qua portie net groot genoeg; heb je veel honger of ben je een grote eter, dan opteer je misschien beter voor een maatje groter. De Taurusburger wordt met een zeer lekker broodje (en heel veel ijsbergsla) gegeven, de hamburger zelf is mild van smaak, maar verzorgd. Het potje huisgemaakte tartaar valt ook erg in de smaak: voldoende zuur en goed van consistentie.

Kleintje: € 2,20
Tartaar: € 1,20
Taurusburger: € 6,70

= € 10,10


Pluspunten: uitgebreid aanbod, ruime frituur, proper sanitair
Minpunten: de chili cheese nuggets waren een tikkeltje te ver gebakken (kwamen van andere leverancier)

Capaciteit: 34 binnen, 34 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: mix van dierlijk en plantaardig vet

Frietjes: 4,5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 18/20

Frituur Meander - Huldenberg

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x