Frituur S-Bocht - Overijse

Adres:
Justus Lipsiusplein 17, 3090 Overijse
Ma: gesloten
Di - do: 12u - 13u30 en 17u30 - 21u30
Vr: 12u - 13u30 en 17u - 22u
Za - zo: 17u30 - 21u30

Bezocht op: 04/03/18

Het was al 2 maanden geleden sinds we nog eens een zaak in de provincie Vlaams-Brabant bezochten, dus besloten we het weekend af te sluiten met een bezoek aan Frituur S-Bocht in Overijse. De gemeente Overijse bevindt zich in het hart van de Druivenstreek, maar daarvoor zijn we uiteraard niet gekomen. Enige praktische info waar je iets meer aan hebt: parkeerplek vind je op het Justus Lipsiusplein aan de Sint-Martinuskerk.

Op het menu staan zo'n 25 hamburgers, waarvan 7 burgers van het huis. We zijn dicht bij Brussel en Wallonië, dus de mitraillette in alle varianten is ook aanwezig. De rest van het aanbod oogt vrij klassiek, al moet wel vermeld worden dat de samurai- en tartaarsaus huisgemaakt zijn. Voor een volledig overzicht kan je terecht op de website van Frituur S-Bocht. Er zijn 2 kassarijen waar we kunnen aanschuiven om onze bestelling door te geven. Het is eigenlijk niet overdreven druk, maar hierdoor gaat het extra goed vooruit. Daarbovenop is het niet lang wachten tot het eten klaar is, ik schat amper 4 minuten. Alvast punten voor snelheid, nu nog checken hoe het zit met de kwaliteit.

Onze puntzakken zijn rijkelijk gevuld met heerlijke krokant gebakken frietjes. De portiegrootte is dus dik oké, de smaak en structuur van de frietjes zijn wat ons betreft uitstekend. Tijd om de S-Bochtburger onder de loep te nemen: deze bevat gefrituurd hamburgervlees, sla, ajuin, tomaat, cheddar en lichtpikante saus. Ook hierover valt er weinig te klagen. De huisgemaakte tartaar heeft een gladde structuur en bevat lente-ui in plaats van witte ajuin. Het is best een frisse en luchtigere afwisseling voor de klassieke tartaarsaus, jummie.

Kleintje: € 2,20
Tartaar: € 0,80
S-Bocht Burger: € 3,80

= € 6,20


Pluspunten: snelle bediening, topfrieten
Minpunten: eerder gericht op vleesliefhebbers

Capaciteit: 36 binnen
Betalen met Bancontact: nee
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 18,5/20

Frituur S-Bocht - Overijse

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x