Frituur 't Zoet Water - Oud-Heverlee

Adres:
Maurits Noëstraat 15a, 3050 Oud-Heverlee
Ma - di: gesloten
Wo: 11u30 - 14u en 17u - 22u
Do - vr: 17u - 22u
Za - zo: 11u30 - 14u en 17u - 22u

Bezocht op: 14/05/17

Frituur 't Zoet Water in Oud-Heverlee werd op de Horeca Awards 2014 uitgeroepen tot beste frituur van België; niet te verwarren met de titel van 'Best Frit frituur van het jaar'. In de zaak pronken 2 medailles en een kwaliteitskroontje. Dat wekte uiteraard onze interesse, dus trokken we op een zonnige zondagnamiddag naar het domein Zoet Water (ook Zoete Waters genoemd). Een frietje en een wandeling, meer moet het soms niet zijn.

De frituur beschikt over een aparte kleine parking, maar je kan je auto ook kwijt op de grote onverharde parking ernaast. 't Zoet Water heeft een redelijk uitgebreid gamma aan snacks, warme en koude gerechten, belegde broodjes en hamburgers. Er staan ook enkele vegetarische snacks op de kaart. Nadat je hebt besteld, krijg je zo'n tafelzoemer mee die aangeeft wanneer jouw eten klaar is.

Onze frietjes zijn mooi goudgeel gebakken en smaken meer dan behoorlijk. Een ander pluspunt is dat ze na 5 minuten nog altijd even krokant zijn. De Zoetwaterburger bestaat uit een Bicky hamburger, ijsbergsla, ei, tomaat, gepekelde komkommer en andalouse. Correct bereid en verder niets op aan te merken. Algemeen bekeken is het een zeer degelijke frituur met een mooie ligging, alleen een beetje jammer dat de tafeltjes wat stoffig waren. Een keertje met een vod erover en er kan nog een half puntje bij.

Kleintje: € 2,30
Mayo: € 0,70
Zoetwaterburger: € 3,70

= € 6,70


Pluspunten: goede porties, ligging
Minpunten: de eettafeltjes waren wat stoffig

Capaciteit: 18 (overdekt terras)
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 4,5/5
Service: 4/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4/5

Totaalscore: 17/20

Frituur 't Zoet Water - Oud-Heverlee

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x