't Friethuis - Kampenhout

Adres:
Haachtsesteenweg 202, 1910 Kampenhout
Ma - do: 11u30 - 13u30 en 17u - 22u
Vr: 11u30 - 13u30 en 17u - 23u
Za - zo: 17u - 22u

Bezocht op: 23/02/20

Een week voor ons bezoek aan 't Friethuis in Kampenhout keken we er al naar uit; de frituur staat bekend als een van de beteren in de ruime omgeving. Van het coronavirus en COVID-19 is er nog geen sprake, de goeie oude zorgenloze tijd dus. Voor wie Kampenhout niet meteen op de kaart vindt: het bevindt zich ongeveer in het midden van de driehoek Mechelen - Leuven - Brussel. Parkeren is zowel voor de deur mogelijk als langs de Haachtsesteenweg zelf. Bij de inkom kan je (bij drukte) ook je bestelling aan 2 moderne bestelzuilen plaatsen. Het aanbod van de frituur oogt zeer ruim en mooi uitgewerkt. De uitgebreide menukaart kan je overigens terugvinden via het online bestelplatform van 't Friethuis. Leveringen aan huis zijn ook mogelijk, dan sturen ze een van hun hippe Frietmobies op pad.

We vernoemden al eerder het ruime aanbod van 't Friethuis, tijd dus om deze wat verder in detail te bespreken. Er zijn maar liefst 15 Friethuisburgers, 5 angusburgers, glutenvrije opties, een mooi arsenaal aan vegetarische snacks en bovendien ook vegan snacks die apart in plantaardig vet worden gebakken. Het is mooi om te zien dat er met elk type klant rekening wordt gehouden. Oké, je kan nooit 100% voor iedereen goed doen, maar in deze zaak komen ze toch aardig in de buurt.

Bij de bestelling was er eerst een klein misverstand, maar dit werd snel en professioneel rechtgezet. Na een correcte wachttijd krijgen we dan ook de juiste bestelling voorgeschoteld. De friet is mooi gebakken, heeft een goede beet en ook een lekkere aardappelsmaak. Dat laatste wordt wel eens als té vanzelfsprekend beschouwd, maar vergis je niet: hoe vaak ervaar je niet dat een friet aan de buitenkant wel krokant is, maar je vanbinnen een smaakloos en waterig papje hebt? De Bicky Cheese is dik oké, over de hele lijn valt er dus weinig op aan te merken.

Kleintje: € 2,60
Mayonaise: € 0,80
Bicky Cheese: € 3,60

= € 7,00


Pluspunten: mooi en ruim aanbod, goeie friet, moderne frituur
Minpunten: minder digitaal onderlegde personen nemen best even hun tijd bij de bestelzuilen

Capaciteit: 20 binnen, 18 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: mix van dierlijk en plantaardig vet

Frietjes: 4,5/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 18,5/20

't Friethuis - Kampenhout

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x