Titi Friti - Diegem

Adres:
A. De Cockplein 3, 1831 Diegem
Ma - di: 17u - 22u
Wo - vr: 11u30 - 14u en 17u - 22u
Za: gesloten
Zo: 17u - 22u

Bezocht op: 24/06/18

Titi Friti is een nieuwkomer in Diegem en de regio Machelen. De zaak opende eind februari haar deuren en mocht 2 maanden later al de titel van 'Beste frituur van Machelen 2018' op haar palmares schrijven. In het voetbal is dit vergelijkbaar met een nieuwe aanwinst die in zijn eerste wedstrijden al enkele goals en assists laat optekenen. Zulke dingen wekken natuurlijk onze aandacht. 'You had my curiosity, but now you have my attention.'

Het aanbod van snacks, hamburgers, mitraillettes, wraps en dranken is zeker oké. Echte speciallekes van het huis zien we nog niet meteen op de menukaart staan, maar dat kan uiteraard in de toekomst nog altijd veranderen. Het is warm en de honger is klein, dus hou ik het vandaag op de gebruikelijke friet met mayonaise en een Bicky.

Na een correcte wachttijd is onze bestelling klaar, waarbij we aangenaam verrast zijn omdat er een extra portietje mayonaise werd voorzien. Een tof gebaar dat iedere klant weet te appreciëren. De Bicky Cheese is goed in orde: de garnituur is volledig en het broodje heeft de juiste temperatuur. De frietjes hebben een hartige smaak en gaan - ondanks de kleine honger - vlotjes naar binnen. De frituur is bij deze meer dan goedgekeurd!

Wil je online bestellen? Dat kan! Tijdens de openingsuren kan je terecht op de website van Titi Friti om je bestelling te plaatsen. Hou er dan wel rekening mee dat je 's middags wel voor 11u je bestelling moet plaatsen, 's avonds is dit voor 16u.

Kleintje: € 2,20
Mayo: € 0,70
Bicky Cheese: € 3,10

= € 6,00


Pluspunten: attente en vriendelijke bediening, parkeerplaats op het plein
Minpunten: klein vegetarisch aanbod

Capaciteit: 24 binnen, 12 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 4/5
Service: 5/5
Keuzemogelijkheid: 4/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 17,5/20

Titi Friti - Diegem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x