Frituur Colyny - Veurne

Adres:
Nieuwpoortkeiweg 2, 8630 Veurne
Ma - di: gesloten
Wo - zo: 11u - 14u en 17u - 22u

Bezocht op: 28/08/21

Wat gebeurt er wanneer je voor je vrijgezellen 's voormiddags 'gekidnapt' wordt en geblinddoekt in de auto wordt gezet? Dan brengt een ongemakkelijke autorit je helemaal tot in Veurne, of all places. Onze gastheer Maarten is een man uit de streek en vaste klant van Frituur Colyny. Vertrouw altijd op het oordeel van de lokale bevolking, zo zegt men. We grapten altijd over een gezamenlijk bezoek aan Frituur Colyny dat er nooit van kwam, bij deze is het wonder dus geschied! De frituur ligt aan de vaart, op een boogscheut van het station van Veurne. Aan de rechterkant heb je enkele parkeerplaatsen.

Het aanbod van de frituur is zeer uitgebreid, met de hamburgers als uithangbord. Er zijn 10 verse gegrillde hamburgers, 7 classics en 6 specials. Na de lange rit speelde mijn maag jammer genoeg een beetje op, dus koos ik voor een gewone Bicky Burger (voor het geval dat). Meer info over de frituur en de bestelpagina met alle producten vind je overigens hier. Een absoluut pluspunt is ook dat op de menukaart voldoende info staat over de ingrediënten.

De Colyny-frietjes zijn goed krokant en werden in palmvet gebakken. Het resultaat mag er wezen, want ze liggen ook niet zwaar op de maag. Het klein pakje friet is qua portiegrootte voor mij vandaag voldoende. Ben je een grote eter, dan kies je best een groter formaat. De Bicky Burger is goed verzorgd, met voldoende saus en ook een warm broodje. Het is een beetje zonde dat we geen verse hamburgers uitprobeerden, maar dat maken we bij een volgend bezoek zeker en vast goed!

Kleintje: € 2,20
Mayo: € 1,00
Bicky: € 3,30
= € 6,50


Pluspunten: vriendelijke eigenaar, leuk aanbod, goede Bicky Burger
Minpunten: grote eters nemen best hun friet een maatje groter

Capaciteit: 20-25 binnen
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: plantaardig vet

Frietjes: 4/5
Service: 5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4/5

Totaalscore: 17,5/20

Frituur Colyny - Veurne

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x