Frituur-Snack Siesie - Pervijze

Adres:
Veurnestraat 46a, 8600 Pervijze
Ma, di en zo: gesloten
Wo - do: 11u - 21u
Vr: 11u30 - 14u en 17u - 23u
Za: 11u30 - 14u en 17u - 22u

Bezocht op: 22/07/17

Bovenaan mijn uitgebreide to-dolijst stond Frituur-Snack Siesie in Pervijze. Helaas moest ik mijn bezoek alsmaar uitstellen vanwege de lange afstand. Ter info: Pervijze is een deelgemeente van het stadje Diksmuide en grenst aan de kustgemeente Nieuwpoort. Vanuit Antwerpen ben je dan al gemakkelijk anderhalf uur onderweg. Maar kom, in andere landen lachen ze met zulke afstanden.

Frituur-Snack Siesie beschikt over een eigen parking, die je via de rechterkant van het gebouw kan bereiken. De zaak is opvallend kindvriendelijk: kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen en het menu bevat een aparte kinderkaart. Naast een mooi frituuraanbod (met 11 glutenvrije snacks), serveert Siesie ook tal van bistrogerechten. Croques, slaatjes, scampi, vleesgerechten, weekendsuggesties, desserts... Jep, allemaal aanwezig. Geen reden tot paniek, je kan ook gewoon een portie friet en een hamburger bestellen.

De frietjes worden hier elke dag met de hand getrokken, wat voor mij toch altijd dat tikkeltje extra geeft. Ze zijn goed gebakken en hebben een aangename, romige smaak. De Bicky Burger is - zoals gevraagd - met alles van garnituur erop. Het hamburgervlees is op zich niet slecht, maar lijkt me toch niet dat van een echte Bicky. De tartaarsaus is volledig comme il faut.

Aan het einde van mijn maaltijd krijg ik nog een huisgemaakt bokkenpootje aangeboden. De zaak viert namelijk dit weekend haar 4-jarig bestaan. Een leuke geste naar de klanten toe, maar ook een zeer lekkere afsluiter. Mijn oprechte complimenten voor de patissier van dienst, kan ik er een kilootje of 5 van bestellen?

Update: na het bezoek schakelde de frituur over naar échte Bicky's!

Kleintje: € 1,90
Tartaar: € 0,70
Bicky: € 2,80
= € 5,40


Pluspunten: hygiëne, allergenenvrij aanbod, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Minpunten: het vlees van de Bicky Burger

Capaciteit: 78 binnen, 20 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: plantaardig vet

Frietjes: 4,5/5
Service: 5/5
Keuzemogelijkheid: 5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 19/20

Frituur-Snack Siesie - Pervijze

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x